Уеб Директория ВторникСептември22 ,2020

Кофи за строителството, опаковки, капачки

2311
com_mtree.listing
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Кофи за строителството, опаковки, капачки0 от 50 от общо 0 гласували.


Собственик
Уеб сайт
Адрес
кв. Гара Искър, ул. Поручик Христо Топракчиев 10, София, България
Телефон
02 944 26 20
Фирма Алмер предлага богата гама от опаковки и опаковъчни решения. Държим лидерството в областта на еднократните и многократни опаковки. Предлаганите от нас продукти включват: - Пластмасови опаковки – кофички, кутии, чаши с офсетов печат и SLEEVE и IML етикет - Алуминиеви и пластмасови капачки за кофички - Съдове от пластмаса за съхранение на храни - Пластмасови кутии с офсетов печат - Фолиа с ротогравюрен печат (меки опаковки) - Пластмасови кофи за храни и за индустриални цели с възможност за офсетов печат - Самозалепващи се етикети и етикети за везни - Автоматични машини за пълнене на кофички за млечни продукти - Бутилки за безалкохолни и кутии за сирене - Дамаджани за минерална вода За повече информация посетете сайта ни!
Ако желаете да направите този уеб сайт ВИП, изпратете SMS с текст weborg 2311 на номер 1093 (1.20лв).
За да стане линка към този сайт follow завинаги, изпратете SMS с текст ueborg 2311 на номер 1093 (1.20лв).
Снимки (1)
Кофи за строителството, опаковки, капачки

Стани VIP

 1. Прочетете указанията за работа с директорията
 2. Намерете най-подходящата категория
 3. Добавете сайта си от бутона Добави сайт който се намира във всяка категория

След като сайта ви е одобрен от наш администратор той се публикува в Директорията. Когато уеб сайта е вече публикуван вие получавате потвърдителен емайл на пощата която сте указали при регистрацията му. Всички сайтове получават линк който е с атрибут nofollow.

След еднократно пускане на sms на цена от 1.20 лева сайта получава директен dofollow линк завинаги. За да използвате тази услуга трябва да изпратите SMS с текст dofollow и номера на вашата обява на номер 1093 (1.20 лева с ддс).

Регистриране в директорията

Регистрацията в сайта ви помага да редактирате в последствие вашите обяви.
 • Някои сайтове присъстващи в директорията са автоматично пренесени от друга наша директория.
 • Ако сайта ви вече присъства в Директорията и искате да получите права да го редактирате важно е да се регистрирате точно с този емайл адрес който е използван за контакт в сайта.

  За кого е предназначена тази уеб директория?

  Уеб.org е специализирана директория за уеб сайтове на тема уеб дизайн, изработка на сайтове,  уеб реклама, web маркетинг, seo оптимизация, интернет реклама и други.

  Уеб услуги за уеб сайт

  ImageУслуги за уеб сайтове

  Притежаваме неизчерпаем набор от разработени услуги за уеб сайтове за всеки случай който може да ви потрябва на ниски цени.