Уеб Директория ПонеделникЮли13 ,2020

Брошури и графичен дизайн

2317
com_mtree.listing
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Брошури и графичен дизайн0 от 50 от общо 0 гласували.


Собственик
Уеб сайт
Адрес
Телефон
0886 81 26 17
Рекламният бизнес отдавна е доказал, че успехът в тази сфера е 50% умения, иновативно мислене и познания и 50% късмет. Уменията,познанията и въображението са присъщи на всички, млади хора желаещи да станат част от огромното „семейство” на рекламата, но късметът е този, който определя, дали те ще постигнат целта си. Малко е странно да разчиташ само на нещо, което понякога е с теб, а друг път го няма, но това е истината – в рекламния бизнес трябва да си готов да рискуваш постоянно и да залагаш всичко, ако си късметлия шансът ти за успех става по-висок, ако не – трябва да се надяваш уменията да са достатъчни. Всяка една реклама сама по себе си е огромен риск поет от създателите й. Дали тя ще се хареса на потребителите, дали те ще се заинтригуват от рекламираното и най-вече дали ще пожелаят да го притежават.
Ако желаете да направите този уеб сайт ВИП, изпратете SMS с текст weborg 2317 на номер 1093 (1.20лв).
За да стане линка към този сайт follow завинаги, изпратете SMS с текст ueborg 2317 на номер 1093 (1.20лв).

Стани VIP

 1. Прочетете указанията за работа с директорията
 2. Намерете най-подходящата категория
 3. Добавете сайта си от бутона Добави сайт който се намира във всяка категория

След като сайта ви е одобрен от наш администратор той се публикува в Директорията. Когато уеб сайта е вече публикуван вие получавате потвърдителен емайл на пощата която сте указали при регистрацията му. Всички сайтове получават линк който е с атрибут nofollow.

След еднократно пускане на sms на цена от 1.20 лева сайта получава директен dofollow линк завинаги. За да използвате тази услуга трябва да изпратите SMS с текст dofollow и номера на вашата обява на номер 1093 (1.20 лева с ддс).

Регистриране в директорията

Регистрацията в сайта ви помага да редактирате в последствие вашите обяви.
 • Някои сайтове присъстващи в директорията са автоматично пренесени от друга наша директория.
 • Ако сайта ви вече присъства в Директорията и искате да получите права да го редактирате важно е да се регистрирате точно с този емайл адрес който е използван за контакт в сайта.

  За кого е предназначена тази уеб директория?

  Уеб.org е специализирана директория за уеб сайтове на тема уеб дизайн, изработка на сайтове,  уеб реклама, web маркетинг, seo оптимизация, интернет реклама и други.

  Уеб услуги за уеб сайт

  ImageУслуги за уеб сайтове

  Притежаваме неизчерпаем набор от разработени услуги за уеб сайтове за всеки случай който може да ви потрябва на ниски цени.