Уеб Директория ВторникСептември22 ,2020

Публикуване на ВИП обява в Директория уеб org

40961
com_content.article
(2 гласа, оценка 5.00 от 5)
Публикуване на ВИП обява в Директория уеб org5.00 от 50 от общо 2 гласували.


Вече може да се възползвате от възможността да направите VIP всеки регистриран в уеб.org сайт. Как да направим обявата на уеб сайта си Вип?

Добавянето на уеб сайт в директория уеб.org става по следния начин:

 1. Прочетете указанията за работа с директорията
 2. Открийте най-подходящата категория
 3. Добавете сайта си от бутона Добави сайт намиращ се във всяка категория

Указания как да направите уеб сайта си вип в Директория уеб.org:

След одобрение на сайта ви от наш администратор, той се публикува в Директорията. Когато уеб сайта е вече публикуван вие получавате потвърдителен емайл на пощата която сте указали при регистрацията му.

Всички сайтове получават директен линк който е с атрибут nofollow. След еднократно пускане на sms на цена от 1.20 лева сайта получава директен follow линк завинаги. За да използвате тази услуга трябва да изпратите SMS с текст dofollow и номера на вашата обява на номер 1093 (1.20 лева с ддс).

Подробни указания как да направите линка към вашия сайт dofollow:

 • Краткия номер, на който трябва да изпратите SMS съобщение е 1093
 • Текста, който трябва да се изпрати като SMS е: ueborg интервал номера на вашата обява. Например: ueborg 12. Номера на обявата може да видите вътре в самата нея - във всяка обява на сайт има каре в което е изписано какъв sms да изпратите за да получи сайта статус dofollow на линка към него.
 • Цената за изпращане на SMS на номер 1093 е 1.20 лв.
 • В замяна на изпратения SMS получавате веднага dofollow статус на линка към сайта.

След като сайта е вече публикуван активиране на ВИП обява става като изпратете SMS с текст weborg и номера на вашата обява на номер 1093 (1.20 лева с ддс).

Подробни указания как да направите вашия уеб сайт ВИП:

 • Краткия номер, на който трябва да изпратите SMS съобщение е 1093
 • Текста, който трябва да се изпрати като SMS е: weborg интервал номера на вашата обява. Например: weborg 12. Номера на обявата може да видите вътре в самата нея - във всяка обява има каре в което е изписано какъв sms да изпратите за да получи тя статус VIP.
 • Цената за изпращане на SMS на номер 1093 е 1.20 лв.
 • В замяна на изпратения SMS получавате веднага ВИП статус на обявата. VIP обявите се появяват най-отгоре в категорията си и получават директен линк от заглавната страница на нашия сайт. Обявата се появява като Vip в категорията си веднага и до 10 минути се появява като директен линк на заглавната страница на уеб.org.
 • Вашата обява ще остане ВИП за срок от 30 дни, след това ще е необходимо да пуснете нов SMS за да я направите отново вип.
 • На заглавната страница на нашия уеб сайт се показват до 5 Вип линка.