Уеб Директория СрядаСептември23 ,2020

IvanYanakiev com

2327
com_mtree.listing
(0 гласа, оценка 0 от 5)
IvanYanakiev com0 от 50 от общо 0 гласували.


Блогът за политически и икономически анализи на Иван Янакиев.

Аз съм политолог и работя в областта на комуникационният мениджмънт в политически, не-правителствени и “for-profit” организации. Стихията ми са връзките с обществеността и медиите (включително персонален и корпоративен имиджмейкинг / мениджмънт на репутацията). Постепенно се специализирах и натрупах опит в изготвянето и осъществяването на маркетингови и комуникационни стратегии и кампании.

Възпитаник съм на консервативната ордо-либерална фрайбургска школа и съм абсолютно убеден привърженик на идеите и принципите на либералната пазарна икономика.
Ако желаете да направите този уеб сайт ВИП, изпратете SMS с текст weborg 2327 на номер 1093 (1.20лв).
За да стане линка към този сайт follow завинаги, изпратете SMS с текст ueborg 2327 на номер 1093 (1.20лв).
Карта

Стани VIP

 1. Прочетете указанията за работа с директорията
 2. Намерете най-подходящата категория
 3. Добавете сайта си от бутона Добави сайт който се намира във всяка категория

След като сайта ви е одобрен от наш администратор той се публикува в Директорията. Когато уеб сайта е вече публикуван вие получавате потвърдителен емайл на пощата която сте указали при регистрацията му. Всички сайтове получават линк който е с атрибут nofollow.

След еднократно пускане на sms на цена от 1.20 лева сайта получава директен dofollow линк завинаги. За да използвате тази услуга трябва да изпратите SMS с текст dofollow и номера на вашата обява на номер 1093 (1.20 лева с ддс).

Регистриране в директорията

Регистрацията в сайта ви помага да редактирате в последствие вашите обяви.
 • Някои сайтове присъстващи в директорията са автоматично пренесени от друга наша директория.
 • Ако сайта ви вече присъства в Директорията и искате да получите права да го редактирате важно е да се регистрирате точно с този емайл адрес който е използван за контакт в сайта.

  За кого е предназначена тази уеб директория?

  Уеб.org е специализирана директория за уеб сайтове на тема уеб дизайн, изработка на сайтове,  уеб реклама, web маркетинг, seo оптимизация, интернет реклама и други.

  Уеб услуги за уеб сайт

  ImageУслуги за уеб сайтове

  Притежаваме неизчерпаем набор от разработени услуги за уеб сайтове за всеки случай който може да ви потрябва на ниски цени.