Уеб Директория СрядаСептември23 ,2020

А115.bg - професионален уеб дизайн и програмиране

2235
com_mtree.listing
(0 гласа, оценка 0 от 5)
А115.bg - професионален уеб дизайн и програмиране0 от 50 от общо 0 гласували.


Собственик
Уеб сайт
Телефон
0899124295
Снимка
А115.bg - професионален уеб дизайн и програмиране
Уеб-базирани информационни системи А115 ОДД работи в сферата на информационните технологии от 2007г. Основната дейност на фирмата е разработка и внедряване на уеб-базирани информационни системи и софтуер за инфраструктурни проекти, електронно правителство, електронно здравеопазване, управление на бизнес процеси, комуникации, електронна търговия, маркетинг и развлечение. Софтуерът, който създаваме е базиран на технологии с отворен код, в частност езикът за програмиране Python и платформата Django за изработване на уеб-базирани приложения. Фирмата има няколко успешни внедрявания на информационни системи за държавната администрация в България и множество завършени проекти за частни клиенти. А115 разполага с високо-квалифициран екип от експерти с доказано висока ефективност и надеждност. Ние създаваме и внедряваме иновативни решения на реални и актуални проблеми от глобално значение. Ние залагаме на прости и бързи решения. Екипът ни е малък но с задълбочени познания и опит при решаването на широк спектър от бизнес проблеми. За това успяваме да постигнем нещо забележително: създаваме софтуер който работи и е лесен за използване. И постигаме резултатие бързо. Не обичаме да губим нашето и Вашето време.
Ако желаете да направите този уеб сайт ВИП, изпратете SMS с текст weborg 2235 на номер 1093 (1.20лв).
За да стане линка към този сайт follow завинаги, изпратете SMS с текст ueborg 2235 на номер 1093 (1.20лв).

Стани VIP

 1. Прочетете указанията за работа с директорията
 2. Намерете най-подходящата категория
 3. Добавете сайта си от бутона Добави сайт който се намира във всяка категория

След като сайта ви е одобрен от наш администратор той се публикува в Директорията. Когато уеб сайта е вече публикуван вие получавате потвърдителен емайл на пощата която сте указали при регистрацията му. Всички сайтове получават линк който е с атрибут nofollow.

След еднократно пускане на sms на цена от 1.20 лева сайта получава директен dofollow линк завинаги. За да използвате тази услуга трябва да изпратите SMS с текст dofollow и номера на вашата обява на номер 1093 (1.20 лева с ддс).

Регистриране в директорията

Регистрацията в сайта ви помага да редактирате в последствие вашите обяви.
 • Някои сайтове присъстващи в директорията са автоматично пренесени от друга наша директория.
 • Ако сайта ви вече присъства в Директорията и искате да получите права да го редактирате важно е да се регистрирате точно с този емайл адрес който е използван за контакт в сайта.

  За кого е предназначена тази уеб директория?

  Уеб.org е специализирана директория за уеб сайтове на тема уеб дизайн, изработка на сайтове,  уеб реклама, web маркетинг, seo оптимизация, интернет реклама и други.

  Уеб услуги за уеб сайт

  ImageУслуги за уеб сайтове

  Притежаваме неизчерпаем набор от разработени услуги за уеб сайтове за всеки случай който може да ви потрябва на ниски цени.