Уеб Директория ПонеделникЮни01 ,2020

Фотоленд – онлайн поръчка на снимки за печат, фотографска техника...

2316
com_mtree.listing
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Фотоленд – онлайн поръчка на снимки за печат, фотографска техника, студийна фотография0 от 50 от общо 0 гласували.


Интернет безспорно е едно от най-великите открития на човечеството. Глобалната мрежа неимоверно много улесни живота ни с всички разнообразни функции, които предлага и които служат за основа на много бизнеси. Олайн услугите, от които могат да се възползват всички хора по света, са най-различни, дори има такива, за които не предполагаме! А новите, иновативни онлайн услуги са добре дошли.С удоволствие ще ви представя една фирма, която предлага сравнително нова услуга, към момента много недоразвита в България.Фирмата, за която говоря, е Фотоленд ООД, Варна, с много функционален, свеж и богат уебсайт. Услугата, на която ще наблегна, е онлайн поръчката на снимки за копиране (печат) през фирмения електронен магазин.Дигитален фотеоцентър "Фотоленд" развива дейността си в сферата на фотоуслугите, фотокопирането и търговията с фотоматериали, фотографска техника и аксесоари. В периода на сравнително краткото си съществуване до момента – само няколко месеца – най-новият фотоцентър на Варна има своите редовни клиенти. Бързото и перфектно обслужване, високото качество и разнообразие на предлаганите стоки и услуги, достъпните и атрактивни цени, обвързани с различни промоции, са само част от причините клиентите да се връщат във "Фотоленд".Услугите, които дигитален фотоцентър "Фотоленд" предлага, са: фотопринтиране, студийна фотография, снимки за документи, фотоколажи, ретуширане, продажба на фотоалбуми и фоторамки, фотопъзели и фоточаши със снимка на клиента, фотокниги, фотокристали, печат на тениски и чаши, сувенири, календари, фото и видео техника, аксесоари, запис на CD/DVD, прехвърляне на mini DV & VHS на DVD, възстановяване на изтрито съдържание на карти памет, поздравителни картички, визитки, сканиране и ламиниране, копиране.Както вече споменах, уебсайтът на Фотоленд, е много атрактивен и полезен – от една страна той радва окото и сетивата с модерен и свеж дизайн, а от друга страна от него може:

да научите полезна информация за фотографията (секция Често задавани въпроси),
да купите фототехника (секция Продукти по категории) и фотоматериали (секция Продукти в магазина),
да поръчате онлайн снимки за отпечатване през специален приятелски ориентиран софтуер (секция Копиране на снимки).Какво носи това на всички нас като потребители? На първо място, удоволствие от разглеждането на един наистина добър уебсайт. На второ място, много възможности, които ни позволяват да използваме „технологията на нашето време“ – интернет – и да си спестим по този начин време и проблеми, свързани с придвижването в града и паркирането, да получим поръчаните продукти и услуги до вратата на дома или офиса ни, да отделим колкото време искаме и можем за разглеждане на богатия асортимент от най-модерната фотографска техника и консумативи и, разбира се, да направим правилния избор!
Ако желаете да направите този уеб сайт ВИП, изпратете SMS с текст weborg 2316 на номер 1093 (1.20лв).
За да стане линка към този сайт follow завинаги, изпратете SMS с текст ueborg 2316 на номер 1093 (1.20лв).

Стани VIP

 1. Прочетете указанията за работа с директорията
 2. Намерете най-подходящата категория
 3. Добавете сайта си от бутона Добави сайт който се намира във всяка категория

След като сайта ви е одобрен от наш администратор той се публикува в Директорията. Когато уеб сайта е вече публикуван вие получавате потвърдителен емайл на пощата която сте указали при регистрацията му. Всички сайтове получават линк който е с атрибут nofollow.

След еднократно пускане на sms на цена от 1.20 лева сайта получава директен dofollow линк завинаги. За да използвате тази услуга трябва да изпратите SMS с текст dofollow и номера на вашата обява на номер 1093 (1.20 лева с ддс).

Регистриране в директорията

Регистрацията в сайта ви помага да редактирате в последствие вашите обяви.
 • Някои сайтове присъстващи в директорията са автоматично пренесени от друга наша директория.
 • Ако сайта ви вече присъства в Директорията и искате да получите права да го редактирате важно е да се регистрирате точно с този емайл адрес който е използван за контакт в сайта.

  За кого е предназначена тази уеб директория?

  Уеб.org е специализирана директория за уеб сайтове на тема уеб дизайн, изработка на сайтове,  уеб реклама, web маркетинг, seo оптимизация, интернет реклама и други.

  Уеб услуги за уеб сайт

  ImageУслуги за уеб сайтове

  Притежаваме неизчерпаем набор от разработени услуги за уеб сайтове за всеки случай който може да ви потрябва на ниски цени.